Online klanten werven? 3 tips!

online klanten werven

Online klanten werven wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Er zijn niet voor niks online marketeers die zich dag en nacht bezighouden met het werven van online klanten. Maar hoe werf je online klanten? Hieronder 3 tips om je op weg te helpen!

1. Social media

Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en kan een echte meerwaarde vormen voor jouw bedrijf. Ook als je al een gelikte website hebt, kan de aandacht voor je social media pagina’s zeker niet ontbreken. Zorg dan ook dat je zichtbaar bent met je bedrijf op LinkedIn, Facebook en Instagram en voorzie deze pagina’s regelmatig van interessante, nieuwe content om te zorgen dat er verkeer plaatsvindt op jouw pagina’s en meer mensen je pagina’s weten te vinden. Via Advertorial.nl kun je ook eenvoudig online adverteren op de socials. 

2. Budget

Ook al heb je maar een klein budget voor handen, ook met een klein budget kun je online adverteren en vervolgens na afloop meten wat voor soort bezoekers dit bericht heeft gehad. Wat was de gemiddelde leeftijd, man/vrouw, waar kwamen ze vandaan? Dat zijn allemaal zaken die jou kunnen helpen om je advertenties daarna nog beter af te stemmen op de doelgroep die je graag wilt bereiken.

3. Direct mail

Heb jij een mailinglijst met vaste klanten? Voorzie deze klanten via direct mail dan van content. Je kan vervolgens binnen het programma van waaruit je de mail hebt verstuurd ook kijken wie de mails openen, op welke links ze in de mail doorklikken en zo kun je dus eenvoudig te weten te komen waar klanten naar op zoek zijn of in welke specifieke producten of diensten ze interesse tonen. Mogelijkheden op Advertorial voor de omgeving Papendrecht zijn er voldoende. Check echter online of dit voor jouw regio of plaats ook het geval is.

Online klanten werven? 3 tips!

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *