On-page SEO

On-page SEO

On-page SEO heeft betrekking tot de content die op uw pagina wordt weergegeven. On-page SEO is een van de belangrijkste punten bij het toepassen van SEO. Deze zaken zijn zeer effectief wanneer u hogeren posities wilt behalen in zoekmachines zoals Google en wanneer u meer relevant verkeer naar u website wilt krijgen. In andere woorden, meer bezoekers naar uw website die weer kunnen leiden tot conversies om zo uw omzet te kunnen vergroten.

Waar moet je op letten met on-page SEO?

Met on-page SEO moet u letten op factoren binnen uw website waar Google en andere zoekmachines op letten wanneer er bijvoorbeeld wordt gezocht naar een relevante website voor de bezoeker. Maar wat is nou het belangrijkste om op te letten? Hier zijn de drie belangrijkste punten:

Page Title: De daadwerkelijke titel van uw pagina

Meta Description: Een korte samenvatting van uw pagina

Header tags: De kwaliteit van uw tekstkoppen

Let hier altijd op als u uw website bouwt. Zoekmachines en met name Google letten altijd op deze punten wanneer ze kijken of een website relevant en van waarde is voor de bezoeker.

Content is cruciaal voor on-page SEO

De daadwerkelijke content die op een pagina staat is mede verantwoordelijk voor de positie binnen zoekmachines. Dit is waar voor de mensen naar uw website komen en dit is waar zoekmachines uw website op beoordelen. Daarom is de kwaliteit van content erg belangrijk. Zonder goede content gaat u ook niet ver komen met SEO.

Goede content moet altijd de bezoeker helpen. Of de content u verwijst naar de dichtstbijzijnde broodjeszaak of dat de content u de meest relevante politieke informatie levert, het moet de doelgroep altijd helpen. Daarnaast maakt het niet uit of het een video, tekst of een foto is. Zolang de content een bepaald doel nastreeft wordt het gezien als content van goede kwaliteit.

Waarom on-page SEO uitbesteden aan SEO-ondersteuning?

SEO-ondersteuning is een team gespecialiseerd in alle zaken rondom SEO, dus ook on-page SEO. Onze experts zullen u volledige ontzorgen van alle on-page taken. U kunt zich met een gerust hart focussen op uw dagelijkse bezigheden terwijl ons team de best vindbare website/pagina creëert. Dit is handig wanneer u:

  1. Geen verstand heeft van on-page SEO

 

  1. Geen tijd heeft om u on-page SEO in orde te maken

 

  1. Alles liever wilt laten regelen door een van onze professionals  

Neem nu vrijblijvend contact op om u te laten informeren en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.